web analytics

Die Hits der 70er van 27 februari 2016

WDRDe WDR zendt op zaterdag 27 februari het programma Die Hits der 70er uit en wordt gepresenteerd door Frank Zander.

De jaren 70 hebben veel muzikale nummers voortgebracht die vandaag ook nog gedraaid worden. De Berlijnse entertainer Frank Zander presenteert deze 90 minuten durende mix uit Duitse en Internationale schlagers, feestnummers en chansons, maar er zijn ook nummers die in Oost-Duitsland populair waren. Ondertussen laat hij op een bijzondere manier zijn Berlijn zien. De muzikalische gasten zijn: Cindy & Bert, Udo Jürgens, Julio Iglesias, Frank Schöbel, die Puhdys, Peter Alexander, Bonnie Tyler en vele anderen.

Die Hits der 70er is op zaterdag 27 februari om 20:15 op WDR te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven