Vicky Leandros met Ich weiß, dass ich nichts weiß

Vicky LeandrosDe zangeres Vicky Leandros heeft het nummer “Ich weiß, dass ich nichts weiß” uitgebracht als tweede single van haar gelijknamige album “Ich weiß, dass ich nichts weiß“.

Het nummer is een uitspraak van de Griekse filosoof Sokrates (Ik weet dat ik niets weet) en daar heeft Vicky Leandros samen met haar team een nummer gecomponeerd wat een hommage is aan het leven. De ervare artiest is het gelukt om een perfect geproduceerd album te maken, iets wat in deze single goed te horen is. Het leven wordt aan de ene kant met een knipoog bezongen en aan de andere kant met veel gevoel. Al vijftig jaar staat Vicky Leandros op het podium en daarom gaat ze in het voorjaar van 2016 op grote jubileumstournee.

Bekijk hier Vicky Leandros met Ich weiß, dass ich nichts weiß:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *