web analytics

Howard Carpendale had zelfmoordgedachten

Howard CarpendaleHet jaar 2016 wordt een lekker druk jaar voor Howard Carpendale. Op 14 januari wordt de zanger 70, in februari gaat hij op tour en in maart verschijnt zijn biografie Das ist meine Zeit. En in die biografie blijkt dat Howard met zelfmoordgedachten heeft rondgelopen.

Volgens Bild am Sonntag die al in de biografie heeft gelezen had Howard Carpendale in 2003 nadat hij afscheid had genomen van het podium zware depressies. Een half jaar was hij moedeloos en had hij zelfmoordgedachtes. In het boek staat dat hij een precies plan hoe en waar hij zelfmoord wilde plegen, alleen wanneer hij dat wilde doen stond nog niet vast. Daarna zocht hij hulp bij een therapeut in de Verenigde Staten die hem het advies gaf om weer op te treden. In 2007 kondigde hij zijn comeback aan en sindsdien zijn er maarliefst vijf nieuwe albums verschenen en heeft hij talloze optredens. Bij Howie is ondertussen de levensmoed en de lach weer helemaal terug. Hij zegt:”Vaak moet ik lachen om mijzelf. Er zijn mensen die harder werken en minstens 5.000 die beter zingen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven