Vader Andreas Hastreiter overleden na ongeluk

Andreas HastreiterDe 21-jarige Andreas Hastreiter is één van de vele talenten van de volksmuziek. Nu blijkt dat er zware tijden zijn aangebroken: Zijn vader is overleden na een bedrijfsongeval.

Op zondag 13 december ging de 52-jarige Paul Hastreiter en zijn Kroatische collega van 29 jaar aan het werk aan een biogasinstallatie, waar eerder ookal problemen mee waren. De buren hoorde laat op de dag nog dat de tractor aan stond. Zij namen contact op met de familie en Andreas, die net terug was van een optreden, ging op onderzoek uit. Daar vond hij in een vijf meter nauwe schacht de lichamen van zijn vader en de collega. Het lijkt er op dat de één de ander ten hulp is geschoten toen die onder in de schacht lag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *