web analytics

Die Helene Fischer Show 2015 van 25 december op ZDF

ZDFOp vrijdag 25 december, eerste kerstdag 2015, wordt op de ZDF ‘Die Helene Fischer-Show‘ uitgezonden. Ook deze kerst heeft Helene Fischer weer een afwisselend programma samengesteld met een mix tussen veel muziek, spectaculaire artistiek, verrassende duetten en mooie musicalmomenten.

Helene Fischer heeft verschillende nationale en internationale muzikale gasten uitgenodigd waarmee ze nog nooit eerder gezongen duetten zal zingen die voor enige emoties en kippevel zal zorgen. Te gast zijn de wereldsterren Andrea Bocelli en Bryan Adams, de country-rockband The Boss Hoss, violist David Garrett, de kultband PUR, Mark Forster en Lena, rockster Rea Garvey, de Volks-Rock ‘n’ Roller Andreas Gabalier, de Italiaanse groep Il Volo, het Zwitserse talent Flavio Rizzello, zangeres Oonagh en komiek Mike Krüger. Ook is er plaats voor musical met ‘Liebe stirbt nie – Phantom 2’, ‘Mozart – das Musical’, ‘Irish Celtic’ en ‘Sinatra & Friends’.

Uitzending: vrijdag 25 december om 20:15 op ZDF
Herhaling: zondag 27 december om 11:20 op ZDF

1 gedachte over “Die Helene Fischer Show 2015 van 25 december op ZDF”

  1. Riane en Peter Tolsma

    Wij konden bij de opname van de eerste avond aanwezig zijn en hebben volop genoten.
    Dat gaan we eerste kerstdag avond opnieuw beleven.
    Bedankt Helene en alle andere muzikanten. Wat een happening.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven