web analytics

ZDF-Fernsehgarten on tour van 29 november 2015

ZDFOp de zondagochtend van 29 november presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe ZDF-Fernsehgarten on tour. Haar medepresentatrice deze eerste advent is Giovanni Zarrella en ze presenteren vanuit de Seiser Alm in Zuid-Tirol.

De kok Armin Roßmeier gaat met zijn team een strudelrecord neerzetten en televisiekok Sybille Schönberger presenteert de meest geliefde Hüttegerechten. Zuid-Tirol is ook de regio waar veel wintersporters vandaan komen en een aantal atleten zijn te gast zoals Jan Frodeno, Patrick Pigneter en Alexander Huber. Giovanni onderzoekt de regio en brengt originele verhalen mee.

De muzikale gasten in deze uitzending zijn: Kastelruther Spatzen, David Garrett, Vintage Vegas, F.R.E.I., Max von Milland, Tom Gaebel, PUR, Adoro, Glasperlenspiel, Namika en Touché.

Uitzending: Zondag 29 november 2015 om 11:05 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven