web analytics

Schöne Bescherung van 6 december 2015 op WDR

WDROp de tweede advent is het tijd voor de tweede aflevering van Schöne Bescherung. Het presentatieduo Susanne Wieseler en Thomas Aydintan staan deze keer in het mooite Herten-Westerholt die een oude binnenstad heeft met een charme die ehct tot zijn recht komt in de kersttijd.

Maar ook muzikaal gezien is er genoeg te genieten. Zo bezingt het Shantykoot Herten Sint Nicolaas op deze zesde december. Ook gospelkoor Voices of Joy zal optreden, ze zingen niet alleen zelf nummers, maar ze begeleiden ook de beroemde gospelzanger Manu Ezoh. Op het podium staat ook schlagerster Michael Holm met het rockorkest Ruhrgebeat.

Ook de groep Feuerherz zal optreden net als zangeres Anna Maria Zimmermann die zal “Letzte Weihnacht” ten gehore brengen. Maar ook is er plek voor klassieke muziek: Opella Nova uit Dortmund zal a cappela de mooiste kersnummers zingen. De groep Zucchini Sistaz zal het publiek meenemen met een tijdreis met swingende kerstnummers.

Uitzending: Zondag 6 december om 17:15 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven