Helene Fischer en haar kerstalbum Weihnachten

Helene FischerAankomende vrijdag op 13 november verschijnt het kerstalbum Weihnachten van Helene Fischer. Op dit dubbelalbum staat op het ene schijfje de klassieke Engelse nummers en op het andere schijfje Duitse kerstnummers. Er verschijnen vier edities van het album.

Op het dubbelalbum Weihnachten staan maarliefst 35 nummers die Helene Fischer heeft ingezongen in de legendarische Abbey Road Studio in Londen. De muziek werd ingespeeld door het Royal Philharmonic Orchestra. Op het album staan de klassiekers “Ihr Kinderlein kommet”, “Leise rieselt der Schnee”, “O Tannenbaum” en “Ave Maria”. Maar ook actuele nummers van Ricky Martin en Xavier Naidoo zijn door Helene Fischer opnieuw opgenomen. Natuurlijk mogen ook de Engelstalige nummers niet ontbreken zoals “Have Yourself A Merry Little Christmas” en “White Christmas”.

Op 23 en 24 oktober gaf Helene Fischer een exclusief concert samen met het Royal Philharmonic Orchestra in Hofburg in Wenen voor vierhonderd gasten. Daar is een registratie van gemaakt en wordt op 3 december uitgezonden bij de ARD. Op vier december is deze registratie verkrijgbaar op DVD en Bluray. Ook verschijnt dan de gelimiteerde fanbox bestaande uit het dubbelalbum, dvd met achter de schermen opnames, de DVD en Bluray en vijf kerstkaarten en twee kerstballen

Vanaf 13 november verschijnt dus Weihnachten als dubbelalbum, maar ook als Deluxe Editie, waarbij nog een dvd zit van achter de schermen bij de opnames.

Bekijk hier Helene Fischer met Winter Wonderland:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *