web analytics

de Seer en hun kerstalbum Weihnacht

Die SeerOp vrijdag 13 november verschijnt van de Oostenrijkse groep die Seer hun eerste kerstalbum. Het dubbelalbum heeft de titel “Weihnacht” gekregen.

De compositities zijn gemaakt door bandleider Alfred Jaklitsch en de warme stemmen van Sassy Holzinger en Astrid Wirtenberger maken het album helemaal af. Jaklitsch heeft twaalf nummers geschreven die alle facetten en emoties van de kersttijd samenvatten. Zo staat het nummer “Pfiatgott Ausseerlond” er op, het kinderlied “Kloane Schneeflocke fliag“, het melancholische “Für den Foll dass wir uns nit wiedersehn” en naturlijk ook nog de kerstklassiekers “Es wird scho glei dumpa” en “Stille Nacht“.

Op de tweede cd staan twaalf nummers die de Seer zingt bij hun adventsconcerten Stad. Stad staat voor de Alpenversie van de rustige, bedachtzame adventtijd, maar voor die Seer is het ook de tijd om in november en december verschillende akoestische concerten te geven in intieme sfeer. Het album “Weihnacht” is vanaf vrijdag 13 november 2015 te koop.

Bekijk hier die Seer met Weihnachten Dahoam:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven