Was wäre wenn nieuwe single van Maria Voskania

Maria VoskaniaHet nummer “Was wäre wenn” is de nieuwe single van Maria Voskania. Het staat op haar nieuwe album “Perlen und Gold” dat in het voorjaar van 2016 zal verschijnen.

De 27-jarige Maria werd in 1987 geboren in de Armeense hoofdstad Jerevan en kwam als klein meisje naar Duitsland. Sinds 2010 is ze achtergrondzangeres bij Helene Fischer en afgelopen jaar verscheen haar debuutalbum “Lust am Leben“. Het nummer “Was wäre wenn” gaat om de gemiste kansen en de kracht van liefde die groter is als de mens zelf. Het nummer is de Duitse versie van het nummer “What if” wat gezongen is door actrice Kate Winslet voor de film A Christmas Carol.

Bekijk hier de videoclip van Maria Voskania met “Was wäre wenn“:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *