web analytics

Semino Rossi en zijn album Amor

Semino RossiAl sinds elf jaar weet Semino Rossi het publiek te betoveren met zijn romantische nummers. Met zijn nieuwe album Amor, die op 9 oktober verschijnt, maakt hij een grote liefdesverklaring aan zijn fans. Op “Amor” zingt hij de beroemdste liefdesnummers ter wereld in een hele nieuwe sound.

Maar naast eigen versies van de wereldberoemde hits zijn er ook eigen nummers op het album te vinden. Zoals altijd zijn er Duitstalige en Spaanstalige nummers op het album te vinden. Het album is opgenomen in Los Angeles waar hij samenwerkte met Grammy-winnaar Humberto Gatico. Voor het eerst was Semino Rossi met het gehele proces betrokken, van de teksten tot de zang en het arrangement.

Op het album staat onder andere het nummer “Weit so Weit” wat een Duitse versie is het de Elvisklassieker Always on my Mind. Ook heeft hij het nummer Mandy opnieuw opgenomen net als “Schön ist der Morgen“, de Duitse versie van Morning Has Broken. Ook het Engelbert Humperdick-nummer The Last Waltz staat als “Der letzte Walzer” op het album. Het Edith Piaf nummer La Vie En Rose is opgenomen als “Schau mich bitte nicht so an“. Ook staat er een duet op met Michelle. Samen zingen ze het nummer “Bleib doch heut Nacht” wat door Ronan Keating & Lulu is gezongen als We’ve Got Tonight.

Vanaf 9 oktober is Amor te koop als album en als Deluxe dubbelalbum waar livenummers op staan uit de afgelopen jaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven