Santiano in Irland van 25 oktober 2015

ZDFOp zondag 25 oktober wordt op ZDF het programma Santiano in Irland uitgezonden. In dit programma wordt de muzikale reis van de folkband-zeemansgroep Santiano naar ierland gevolgt.

Santiano bezoekt in deze muzikale reis het prachtige landschap en mystische plaatsen. Hier zal de kijker de muzikale hoogtepunten van Santiano zien en van andere nationale en internationale sterren. Naast de Ierse muziekcultuur staat ook de gastvriendelijke bewoners in het middelpunt. Ook komt Santiano erachter wat het verschil is tussen een Schotse en Ierse doedelzak, en hoe het komt dat een Duitser de snelste roeiboot heeft gemaakt. Ook zal de groep de Ierse sport Hurling spelen.

De Ierse muzikanten Chris de Burgh, Johnny Logan en Michael Patrick Kelly laten hun lievelingsplekken zien en zullen in een schilderachtige omgeving hun hits zingen. Ook zijn er optredens van de dansers van Riverdance, de Common Linnets, Celtic Women, Oonagh en Die Priester. Ook in Ierland is Andreas Gabalier.

Uitzending: Zondag 25 oktober om 11:00 op ZDF

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *