web analytics

Kastelruther Spatzen voor het eerst op één in Duitsland

Kastelruther SpatzenDe groep die Kastelruther Spatzen bestaan al 32 jaar en nu staan ze voor het eerst van hun carrière op de eerste plek in de albumhitlijst in Duitsland.

Hun album “Heimat – Deine Lieder” zorgt voor dit grote succes. Op dit album staan bekende volksmuziekliedjes die nu opnieuw zijn opgenomen door de Spatzen. Ook in Nederland staat dit album in de hitlijst: Op een bescheiden 98ste plek. De Kastelruther Spatzen hebben afgelopen weekend hun jaarlijkse Spatzenfeest gehad waar onder andere Claudia Jung, Alexander Rier en Bergfeuer optraden. In de maanden november en december gaan ze op kerstconcert-tournee en in 2016 zullen ze ook weer gaan touren door Duitsland en Zwitserland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven