Goud, platina en dubbelplatina voor Beatrice Egli

Beatrice Egli21 september 2015 was een goede dag voor Beatrice Egli. Op die dag kreeg ze maarliefst drie verkoopprijzen voor haar albums.

Zo kreeg ze voor haar actuele album “Bis hierher und viel weiter” een gouden plaat omdat deze meer dan 100.000 keer verkocht is. Het album dat daarvoor kwam, “Pure Lebensfreude” heeft nu de platina status en haar eerste album “Glücksgefühle” is inmiddels dubbelplatina. Dit album is al over de 800.000 keer verkocht.

Sinds 2013, toen ze de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar won is haar carrière in volle vaart gegaan. Haar drie albums zijn ernorm goed verkocht en zijn allemaal in de top tien van de Duitse hitlijst geweest. Met Bis hierher und viel weiter is zelfs de tweede plek behaald. Ook kreeg ze een ECHO en wist ze een Zwitserse muziekprijs te winnen. Maar ook op televisie is ze een graag geziene gast. Van haar programma “Ein Frühlingstag in Rom” dat met de pasen op zondagochtend op ZDF werd uitgezonden krijgt een vervolg: op 1 november 2015 is “Ein Herbsttag in Stockholm” te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *