web analytics

Stefan Mross is voor de derde keer vader geworden

Stefan MrossAfgelopen zaterdag is Stefan Mross voor de derde keer vader geworden. Na twee dochters heeft hij nu een zoon gekregen.

Stefan Mross zegt dat hij en zijn vrouw Susanne dolgelukkig zijn. Hun zoon heet Valentin Stefan, hij is 52 centimeter groot en 3800 gram. HIj kwam om 8:12 ter wereld in de Zuid-Duitse stad Traunstein. Het toeval wil dat Valentin ter wereld kwam in het weekend dat er geen Immer wieder Sonntags was vanwege sportuitzendingen.

Stefan Mross heeft al twee dochters: Johanna van veertien met Stefanie Hertel en met zijn huidige vrouw Susanne heeft hij Paula die nu 1 jaar is. De zanger zegt:”Ik hou enorm van mijn meiden, maar het is mooi dat in ons vrouwenhuishouden nu ook mannelijke versterking is gekomen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven