Ingebroken bij Norbert Rier in Kastelruth

Kastelruther Spatzen In de nacht van maandag op dinsdag is er bij Norbert Rier thuis ingebroken. Er was in de Zuid-Tirolse gemeente Kastelruth een heuse inbraakgolf. Daar is de zanger van de Kastelruther Spatzen ook slachtoffer van geworden.

Volgens de burgemeester zijn de inbrekers overal hetzelfde te werk gegaan: eerst de bewegingssensor verstoren en dan het slot openbreken. De dieven hebben in het dorp duizenden euro’s buit gemaakt. Ook bij Norbert Rier is er contant geld verdwenen. Volgens Norbert waren ze daar alleen op uit, want de mobiele telefoons zijn gewoon blijven liggen. Ook werd de auto van dochter Anna gestolen. Deze auto, een oude Mercedes A-Klasse had ze van haar opa gehad en had grote emotionele waarden. Gelukkig is deze auto teruggevonden in het bos.

Nu denkt Norbert Rier aan het aanschaffen van een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. Wel heeft hij al een hond, maar deze is volgens Norbert te goed. Hij zegt geen slechte hond te willen hebben, maar deze is helemaal niet aangeslagen bij de inbraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *