Videoclip Vagabund van Tanja Lasch uitgekomen

Tanja Lasch
Het nummer Vagabund was al even uit als single van Tanja Lasch. Het kondigde namelijk het album Lebensecht aan dat op 29 mei verscheen. Maar nu is van het nummer de videoclip uitgekomen.

Tanja Lasch is vooral bekend van het duo dat ze met haar zus vormde: Tanja & Diana. Ze hebben vaak opgetreden in televisieshows, maar het duo kwam ten einde toen beide moeder werden. Tanja is trouwens getrouwd met Martin van Fantasy en samen hebben ze een zoon. De afgelopen jaren start Tanja met haar solocarrière en nu is dus haar album uitgekomen. Voor Tanja Lasch was het liefde op het eerste gezicht met het nummer Vagabund. Ze vindt vooral de veelzijdigheid goed in het nummer en wie van discofox houdt zal ook dit nummer weten te waarderen. Op 7 juni zal ze dit nummer zingen bij Immer wieder Sonntags op de ARD.

Bekijk hier Tanja Lasch met Vagabund:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.