Wilkommen bei Carmen Nebel van 16 mei 2015

ZDF Op zaterdag 16 mei presenteert Carmen Nebel weer een nieuwe aflevering van Wilkommen bei Carmen Nebel. Deze keer komt de uitzending vanuit de Arena Magdeburg. Ze begroet natuurlijk prominente gasten uit muziek- en showbizz.

Zo zijn Eros Ramazotti en Patrick Lindner te gast. Maar ook Hansi Hinterseer, Andreas Gabalier, Guildo Horn, Santiano, Chris de Burgh, Christina Stürmer, glasperlenspiel, Willi Gabalier, het Duitse Fernsehballett en het ensemble van Elvis – de Musical.

Andreas Gabalier presenteert twee nieuwe nummers en vertelt ook over de opnames van het titelnummer van de tekenfilmserie Heidi. Ook zullen de kok Alfons Schuhbeck, Nelson Müller en Kolja Kleeberg met een opvoering de legende Elvis Presley eren. Guildo Horn gaat samen met Carmen Nebel een blik richten op het Eurovisiesongfestival dat voor de deur staat.

Uitzending: Zaterdag 16 mei om 20:15 op ZDF

De uitzending is nog tot 22 mei terug te kijken in de ZDF Mediathek. Klik hier voor de uitzending

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *