Monika Martin en haar album Mit Dir

Monika Martin Op 27 maart verschijnt het nieuwe album van Monika Martin, Mit Dir.

Op het album Mit Dir staan veertien nummers en begint met het titelnummer. Meteen horen we de strijkers en telkens wordt het arrangement krachtiger. Daarna krijgen we popschlager met ‘Das kleine Haus am Meer‘ en laat Monika Martin haar foxy-kant zien met het nummer ‘Nur einmal noch’ wat uitnodigt tot dansen.

Het nummer ‘Wolken bleiben niemals lang‘ is een echt Monika Martin-nummer. Haar stem komt goed tot zijn recht en het nummer heeft een verlangen naar de onvoorwaardelijke liefde. Een geheel andere belevenis is het nummer ‘Das Fest‘, een groot ballade-achtig nummer dat meer als zes minuten duurt. De tekst is met enorme intensiteit gezongen en doet denken aan de popmuziek uit de late jaren 60.

Bekijk hier Monika Martin met Mit Dir:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *