Beatrice Egli wint Swiss Music Award

Beatrice Egli De Zwitserse Beatrice Egli heeft opnieuw een prijs gewonnen, deze keer de Swiss Music Award.

Ze won in de categorie Beste vrouwlijke artiest en liet hiermee de artiesten Eliane en Ira May achter zich. Met de nominaties was Beatrice Egli al erg gelukkig en bedankte ze al haar fans en was ze overweldigt. Bij het dankwoord bedankte ze naast de fans ook haar familie.

De komende tijd heeft Beatrice Egli het vooral druk met de televisie. Zo komt ze in de zomer met een eigen show op de ARD, maar eerder op 5 april is ze al bij de ZDF te zien met het programma “Beatrice Egli – Ein Frühlingstag in Rom” waar ze met veel gasten de eeuwige stad Rome ontdekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *