25 Hits in deutscher Sprache van 18 februari 2015

WDR Op woensdag 18 februari zendt de WDR het programma 25 His in deutscher Sprache uit.

Echte meezingers zijn het, “Mein kleiner grüner Kaktus“, “Schön ist es auf der Welt zu sein” en “Ein bisschen Frieden“. Duitstalige muziek, van volksmuziek tot popnummers heeft nummers voor een miljoenenpubliek voortgebracht. Het programma neemt de kijker mee in een reis van 60 jaar en zullen we de grootste schlagerhelden en entertainers weer zien zoals Cornelia Froboess, Drafi Deutscher en Roy Black, maar ook popmuzikanten zoals Peter Fox, de Toten Hosen en Unheilig.

Uitzending: Woensdag 18 februari om 21:00 op WDR
Herhaling: Zondag 22 februari om 8:20 op WDR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *