web analytics

Fantasy en Ein weißes Schloss, das in den Bergen steht

Fantasy Twee weken geleden heeft Fantasy hun kerstalbum Weihnachten mit Fantasy uitgebracht. Nu komt als promosingle het nummer “Ein weißes Schloss, das in den Bergen steht“.

2014 was opnieuw een succesvol jaar voor Fantasy en nu kunnen we dus ook met ze de kersttijd in. Er staan kerstnummers op in een echte Fantasy-sound, dus dat zijn lekkere dansbare ritmes met deels traditionele en vertrouwde en deels brandnieuwe melodiën.”Ein weißes Schloss, das in den Bergen steht” is een echte romantische winter-liefdesnummer, waarmee de kersttijd een stuk dichterbij komt. De beroerende tekst samen met de melodie zorgt voor kippevel en veel voorvreugde voor de kerst.

Beluister hier Fantasy met “Ein weißes Schloss, das in den Bergen steht“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven