web analytics

Ross Antony en Goldene Pferde

Ross Anthony Ross Antony was natuurlijk wel bekend in Duitsland, maar hij heeft het afgelopen jaar toch wel een doorbraak gemaakt als schlagerzanger. Eind deze maand komt zijn nieuwe album uit “Goldene Pferde“, met alleen maar nieuwe nummers die natuurlijk op zijn lijf zijn geschreven.

Om alvast in de stemming te komen heeft hij al het titelnummer als single uitgebracht. Het is een echte klassieke discofox met een goed ritme. Ross Antony zegt:”Goldene Pferde staat voor mij voor vrijheid, trouw, romantiek en schoonheid. Er zit daar een verhaal aan vast, hij was met Paul op vakantie in Amerika. Daar waren ze op een ranch om dat cowboygevoel te hebben en ’s avonds bij zonsondergang zagen ze de wilde paarden staan die een een beetje een gouden gloed hadden.” Hij vertelde dat aan de tekstschrijver en die heeft er een nummer van gemaakt.

Bekijk hier Ross Antony met Goldene Pferde:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven