web analytics

Immer wieder Sonntags – Best of van 19 oktober 2014

ARD
Aankomende zondag, 19 oktober, wordt Immer wieder sonntags – Best of uitgezonden, waarin Stefan Mross de hoogtepunten van het afgelopen seizoen laat zien.

Zoals altijd gaat het natuurlijk om de muziek, en komen de beste optredens nog eens voorbij. Van onder andere deze artiesten wordt het optreden opnieuw uitgezonden: Jürgen Drews, Beatrice Egli, die Kastelruther Spatzen, Michael Wendler, Michelle, DJ Ötzi, Hansi Hinterseer, Peter Kraus, Semino Rossi en Marianne & Michael. Maar ook wordt het huwelijksaanzoek nog een keer uitgezonden net als een komische noot van Opa Stefan en Frau Wäber.

Uitzending: Zondag 19 oktober om 10:00 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven