web analytics

Helene Fischer wint Super-Henne

Helene Fischer Morgen wordt in Leibzig de publieks der Goldenen Henne uitgereikt, maar nu is al een winnaar bekend gemaakt: Helene Fischer krijgt de speciale Super-Henne.

Omdat de Goldene Henne vrijdag voor de twintigste keer wordt uitgereikt is er voor deze editie een speciale Super-Henne in het leven geroepen. Het publiek kon stemmen uit de 49 voorgaande winnaars wie deze prijs zou winnen en onder de oud-winnaars waren onder andere Henry Maske, Nena en Andrea Berg. Schlagerzangeres Helene Fischer kreeg de meeste stemmen en gaat dus met deze prijs naar huis.

Normaal gesproken wordt de prijs altijd in Berlijn uitgereikt, maar omdat het 25 jaar is na de val van de muur vind de uitreiking plaats in Leibzig, de stad waar een vreedzame revolutie heeft plaatsgevonden. In vier categorieën, presentatie, acteren, muziek en sport kan het publiek op hun favoriet stemmen. Een jury kiest een winnaar bij de categorieën politiek, goede doelen en ouvre.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven