web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 14 september 2014

ZDF
Ook deze zondag presenteert Andrea Kiewel weer een aflevering van ZDF-Fernsehgarten. Deze week draait het om de vraag wie het sterke geslacht is: de mannen en de vrouwen. Voor de vrouwen treden aan: model Mirja DuMont en sportpresentatrice Kartin Müller-Hohenstein. Voor de mannen strijden oud-wereldkampioen boksen Henry Maske en presentator Alexander Mazza.

Maar natuurlijk zijn er ook muzikale gasten. Zo zingt Beatrice Egli haar single Irgendwann. De Nederlander Mr. Probz zingt zijn zomerhit Waves. Paul Potts de bekende operazanger komt ook langs. Bernhard Brink zingt zijn single Heimatplanet, verder zijn er optredens van de groepen Cats On Trees en Elaiza.

Y-Titty zijn bekende Duitse youtubesterren en ze zingen Verdammt normal. Mc Fitti zal rappen en de Noorse DJ Martin Tungevaag laat zijn hit Wicked Wonderland horen. Maria Levin zingt het nummer Ein neuer Himmel.

Uitzending: Zondag 14 september om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven