Terugkijken: Starnacht aus der Wachau

Gisteren was het openluchtspektakel Starnacht aus der Wachau. De Oostenrijkse televisie was er bij en zond het live uit. Gelukkig voor ons kunnen we het nu terugkijken via de Oostenrijkse uitzending gemist.

In de Wachau was er Rock ‘n’ Roll, Pop, Swing en Schlager. Voor de derde maal neemt Alfons Haider de presentatie op zich. Deze keer waren de volgende artiesten van de partij: Andrea Berg, Italiaanse ster Umberto Tozzi, de Zwitserse Beatrice Egli, Ella Henderson, Linda Hesse, die Seer, Lemo, Gilbert, The Baseballs, High South, José Valdes, Chico & The Gypsies, die Poxrucker Sisters en SOLOzuVIERT.

De uitzending is tot 26 september te zien in de ORF Tv-Thek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *