web analytics

Hannah is getrouwd met Willy

Hannah Voor de Tiroler zangeres Hannah kan het jaar niet meer stuk: Ze is in het huwelijksbootje gestapt met Willy Willmann.

Op 7 juli 2014 was het zover, na een relatie van vier jaar stapte Hannah samen met muziekproducent Willy Willmann in het huwelijksbootje. Dat deden ze in het Tirolse Kitzbühel in familiekring. Haar nummers “Jetzt oder nie” en “Liab mi” zorgde voor een muzikale omlijsting. Al moeten de twee toch nog even wachten met de huwelijksreis, want op 19 juli wacht een groot optreden voor Hannah.

Dan treed ze namelijk op bij de Starnacht am Wörthersee met onder andere Helene Fischer, Roland Kaiser, Jan Smit, Conchita Würst en de Common Linnets. Het is alweer de 15e editie van deze muzikale Open-Air en wordt ook dit jaar weer vanaf 21:00 uitgezonden op de Oostenrijkse zender ORF 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven