web analytics

Nino de Angelo moet 1400 euro betalen

Nino de Angelo

De schlagerzanger Nino de Angelo moest voor de rechter verschijnen en die had een vervelende boodschap voor hem: Hij moet 1400 euro betalen, al kan hij nog wel in hoger beroep gaan.

Het gebeurde allemaal op 10 februari 2013 toen hij met een taxi aankwam bij een hotel in Hamburg, alleen kon hij die niet betalen want hij kwam 10 euro te kort. In een hotelkamer zat zijn toenmalige vriendin en die wilde niet dat hij haar betaalpas zou gebruiken. Toen ging het mis vertelt Larissa tegen de rechter.”Hij was kwaad, ik was bang”. Nino de Angelo stormde de kamer uit en wist ergens anders geld vandaan te halen om de taxi te betalen. Maar toen was het nog niet voorbij.

De receptionist vertelt dat Larissa een andere kamer wilde omdat Nino handtastelijk is geworden. Met twee andere hotelmedewerkers is ze terug naar haar kamer gegaan. Daar schreeuwde hij tegen haar. Een hotelmedewerker zegt:”Hij gooide haar koffer uit de kamer en daarna pakte hij haar bij haar arm beet. Toen ben ik er tussen gaan staan en gooide de heer de Angelo op bed.”

Tijdens het laatste woord bij de rechtbank zei Nino de Angelo: “We zijn allebei vol temperament, maar we hebben elkaar nooit lichamelijk pijn gedaan.” Ook verklaarde hij dat ze veel van elkaar hebben gehouden en dat het een emotionele relatie is geweest. Dat blijkt wel uit het feit dat ze een jaar later, in begin 2014 verloofd zijn geweest, maar kort daarna uit elkaar zijn gegaan.

1 gedachte over “Nino de Angelo moet 1400 euro betalen”

  1. Pingback: Schlagerprimeur » Nino de Angelo is voor de vierde keer getrouwd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven