web analytics

Goud en platina voor dvd Andreas Gabalier

Andreas Gabalier Andreas Gabalier kan weer een prijs toevoegen aan zijn prijzenkast: hij heeft nu goud en platina voor zijn dvd.

Voor zijn albums heeft hij al vaak genoeg een prijs gekregen, maar deze keer is het dus voor zijn dvd “Volks Rock ’n Roller Live“. Deze concertopname werd in 2012 opgenomen in de Wiener Stadthalle toen hij voor 12.000 uitzinnige fans optrad. De prijs is ook een beetje voor Carmen Nebel, die heeft samen met Peter Wolf het bedrijf TeeVee Produkions en die heeft de productie van deze dvd op zich genomen. Het bedrijf heeft ook de productie op zich genomen van de nieuwste dvd “Home Sweet Home” die in maart 2014 uitkwam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven