web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 30 maart 2014

ZDF Andrea Kiewel is ook deze zondag weer onderweg met ZDF-Fernsehgarten on tour.  Ze is op het eiland Fuerteventura, onderdeel van de Canarische Eilanden wat geliefd is bij watersporters.

Het wordt een programma vol vakantiegevoel, met muziek en info over het eiland. Zo zorgt tv-kok Nelson Müller voor een culinair hoogtepunt als hij een Spaans menu maakt. Martin Leutke geeft tips over hoe je het beste kan reizen en Erika Berger stort zich op het thema lentegevoel.

Maar natuurlijk zijn er ook muzikale optredens. Deze aflevering zijn onder meer: Christin Kieu, Lisa Stansfield, Anna Maria Zimmermann, Linda Hesse, Johnny hates Jazz, High South, Heinz Rudolf Kunze, Wolkenfrei, Santiano, Michael Holm, VoXXclub, Das Gezeichnete Ich te gast.

Uitzending: Zondag 30 maart om 10:45 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven