web analytics

ZDF-Fernsehgarten on tour van 19 januari 2014

ZDF
Deze zondag presenteert Andrea Kiewel een aflevering van ZDF-Fernsehgarten on tour. Deze keer is ze in Obertauern in Oostenrijk en worden de Fernsehgarten-Winterspelen geopend.

De Oostenrijkse presentatoren Mirjam Weichselbraun, Christian Clerici strijden om medailles met de Zwitser DJ BoBo, Ross Anthony, Fernanda Brandao, Alexander Mezza, Sven Hannawald en model Alena Gerber bij verschillende sporten zoals Rodelen en biathlon.

Ook zijn er verschillende tips, zo vertelt Johann Lafer hoe je kan barbecueën in de winter. Laat Astrid Rudolph de mode voor op de skipiste zien en worden er tips gegeven om de auto winterklaar te maken voor de bergen.

Maar er is ook genoeg ruimte voor muziek. Te gast zijn onder andere: Lou Bega, Münchener Freiheit, Heinz Rudolf Kunze, Hermes House Band, Ella Endlich, Lindt Bennett, Miss Li, Vanessa Tuna, Miss Kookie, Beatrice Egli, Madcon en Hansi Hinterseer

Uitzending: Zondag 19 januari om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven