web analytics

Eind november komt Beatrice Egli met nieuw album

Beatrice Egli

Op 22 november 2013 verschijnt het nieuwe album van de Zwitserse Beatrice Egli. Het album heeft de titel Pure Lebensfreude en verschijnt in een gewone versie en een Deluxe editie (een dubbelalbum).

Met haar fenomenale overwinning bij de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar heeft Beatrice Egli in het voorjaar voor een grote doorbraak gezorgt. Haar album Glücksgefühle werd met platina bekroond. De afgelopen tijd heeft ze in de studio doorgebracht en op het nieuwe album staan dus dertien nieuwe nummers. Een eerste nummer, “Verrückt nach dir” is al als single uitgebracht en voor de videoclip is ze naar Sevilla gereist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven