web analytics

Allessa brengt kerstnummer zu Weihnachten wünsch ich mir dir

Allessa
Sinds twee jaar is Alessa niet meer weg te denken in Oostenrijk en sinds haar duet met Bernhard Brinkis ze nu ook in Duitsland bekend. Hierdoor brengt ze nu ook in Duitsland het kerstnummer Zu Weihnachten wünscht ich mir dich uit.

Het nummer zu Weihnachten wünsch ich mir dir is een mengeling tussen een liefdes- en een kerstnummer. De kersttijd verbind ze met warme liefdesgevoelens, iets wat perfect past bij het feest der liefde. Muzikalisch gaat het nummer een eigen weg tussen de klassieke schlager en de subtiele kerstklanken. Het arrangement is uitermate geschikt voor de buitengewone Alt-stem van Allessa.

Beluister hier Allessa met zu Weihachten wünsch ich mir dir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven