web analytics

Fantasy en Lange her

Fantasy

Voor het duo Fantasy kan het jaar niet meer stuk: het Best-Of album verkocht meer dan 100.000 exemplaren, er was een ECHO-nominatie en een derde plaats voor het album Endstation Sehnsucht in de internationale albumhitlijst.

Nu komen ze met de single Lange Her, dat van hun actuele Endstation Sehnsucht komt. Van dit nummer is er ook een live-versie, maar deze staat op het album Endstation Sehnsucht – Die Sommernacht 2013 Live dat afgelopen vrijdag is verschenen. Daar is een live CD en een DVD van een concertregistratie gemaakt. Natuurlijk staan ook alle andere grote hits van dit duo er op.

Beluister hier Fantasy met Lange Her:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven