web analytics

Geen Musikantenstadl in India

De geplande uitzending van Musikantenstadl in India is afgezegd. Het financiële plaatje om zo’n show te maken waren door de verschillende omroepen flink onderschat.

De uitzending zou in oktober 2014 worden uitgezonden vanuit Jaipur en natuurlijk zou Andy Borg de presentatie op zich nemen.  Het is niet voor het eerst dat Musikantenstadl over de grens zou uitzenden, er waren eerder al afleveringen vanuit de Verenigde Staten en China.

De reden dat het niet doorgaat is dat de kosten hoger zijn dan waren ingecalculeerd om een technisch goede show neer te zetten. De omroepen vinden dat niet te verantwoorden aan de burgers die verplicht televisiegeld moeten betalen. Er is geen vervangende show bekendgemaakt en hiermee staat het aantal Musikantenstadl-uitzendingen in 2014 op 4:

* 8 maart 2014 in Winer Neustadt (Oostenrijk)
* 3 mei 2014 in Fribourg (Zwitserland)
* 27 september 2014 in Passau (Duitsland)
* 31 december 2014 in Graz (Oostenrijk)

1 gedachte over “Geen Musikantenstadl in India”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven