web analytics

Wind met videoclip van Automatisch

Wind
De baan Wind is in de Duitse schlagerwereld een heus merk geworden, al vanaf 1985 is deze groep bezig, al is het wel in verschillende samenstellingen. Voor de huidige samenstelling, Andreas, Carolin en Lena-Marie, is Automatisch de eerste single.

De single is ook geproduceerd door Andreas en is daarmee de stijl van Wind trouw gebleven. Het samenzang heeft nogsteeds het wind-gevoel, dat ook na de zoveelste wisseling nog in tact is. Zo wil de band ook in de toekomst gezien worden, als een groep die nog geen geschiedenis is en steeds een stukje Duitse muziekgeschiedenis gaat schrijven.

Bekijk Wind met Automatisch:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven