web analytics

DJ Ötzi heeft Carnavalhit te pakken

DJ Ötzi
De afgelopen dagen was het carnaval wat de klok sloeg in Duitsland. Dat is de tijd dat verschillende Duitstalige nummers, vooral de partyschlagers, ruim baan krijgen. Ook dit jaar is er weer een carnavalhitlijst gemaakt en dit jaar staat DJ Ötzi op nummer 1 met zijn nummer Wie ein Komet.

Op de tweede plaats staat Mickie Krause met het nummer Nur noch Schuhe an. Vorig jaar bezette hij nog de eerste plek met het nummer Schatzi schenk mir ein Foto. Op de derde plek in de carnavalhitlijst staat de Oostenrijker Andreas Gabalier met zijn doorbraakhit I sing a Liad für Di.

Op nummer vier staat Markus Becker met Wenn im Dorf die Bratkartoffeln blühen en op plek vijf staat de Keulse band Kasalla met Pirate. De andere Keulse band die Höhner staat op plek zes samen met Stefan Raab en hun nummer Ävver et Hätz blief he in Kölle en op plek zeven staan ze ook met het nummer Schenk mir dein Herz.

De top tien wordt compleet gemaakt door Cat Balou met Et Jitt kein Wood op nummer acht, Paveier met Saach niemals nie op negen en op nummer tien Tim Toupet met So ein schöner Tag (Fliegerlied).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven