web analytics

Schöne Bescherung 2012 van 23 december 2012

WDR Het is eindelijk zover, nog een nachtje slapen en dan is het kerstavond. Op deze vierde adventszondag staan Susanne Wieseler en Thomas Aydintan op de kerstmarkt van Keulen. Ze ontvangen weer verschillende artiesten.

Te gast is Lena Valaitis, een ster die niet meer weg te denken is in de schlagerwereld. Zij zingt een echte kerstklassieker. Ook te gast is de Belgische Christoff, hij zingt een medley van Duitse en Amerikaanse kerstliedjes.

Fabian Buch wenst iedereen “Merry, Merry Christmas“, hij heeft ondanks zijn leeftijd al een hoop succes. Ook is er een talent te gast die trompet speelt: Kevin Pabst. Hij speelt al vanaf zijn negende jaar trompet en momenteel toert hij door Duitsland met Gaby Albrecht en Patrick Lindner.

Ook is de Oostenrijkse Simone te gast. Ze zingt het nummer “Ein Stern, der für Dich scheint“. Natuurlijk mogen ook de regionale artiesten uit Keulen niet ontbreken. Zo is de Keulse troebadoer erbij. King Size Dick blikt terug op zijn tijd op het podium. Ook treden de Lucky Kids op.

Uitzending: Zondag 23 december om 17:00 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven