web analytics

Linda Hesse en haar single D+B+E+A

Linda Hesse

Na haar eerste vrolijke en frisse zomerhit “Ich bin ja kein Mann” komt Linda Hesse met een haar tweede single: “D+B+E+A“, dat is een iets rustiger nummer geworden. Het nummer is ook een persoonlijk verhaal, want we komen erachter hoe het komt dat ze gitaar heeft leren spelen.

Dat je uit liefdesverdriet rare dingen kan doen weet iedereen. Zoals Linda Hesse zegt:”vier weken lijden en vier akkoorden geleerd” Het nummer “D+B+E+A” gaat over het trouw zijn aan je ex-schat hoewel hij het zelf met trouw zijn niet zo nauw neemt. Hoewel het niet een vrolijk nummer is, vergaat haar het lachen niet. In de bijbehorende videoclip blijkt ook dat de akkoorden ook nog voor iets anders staan. Namelijk voor Du Bist Ein Arsch, wat vrij vertaald iets betekend als ‘jij bent een eikel’.

Het nummer “D+B+E+A” is de tweede single van Linda Hesse van haar debuutalbum “Punktgenaue Landung” dat op 15 februari verschijnt.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven