web analytics

Anita en Alexandra Hofmann en Sommernacht

Anita en Alexandra Hofmann
Al meer dan twintig jaar zitten ze in het muziekvak: Anita en Alexandra Hofmann. De laatste jaren hebben ze zich verder ontwikkeld en klinken ze anders dan zo’n tien jaar geleden. Op 28 september komen ze met het album Sommernacht. Met dit album laten ze ook de naam Geschwister Hofmann achter zich.

Op Sommernacht staan veertien nieuwe nummers, waaronder nummers met een vlotte melodie zoals Eviva Espana en Arrivederci, vergiss mich nicht. Maar ook het thema liefde mag natuurlijk niet ontbreken en komt voor in het nummer Mein Herz sagt ja. Ook staan er een aantal dansbare nummers op, zoals Ein Kuss am blauen Meer en 1000mal geträumt.

Het album is geproduceerd door Walter J.W. Schmid en Jack White

Beluister Anita & Alexandra Hofmann met Eviva Espana (Komm doch mit mir in den Süden)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven