web analytics

Grubertaler en deel 3 van de Grootste Partyhits

die GrubertalerDie Grubertaler komen net op het nippertje van 2011 nog met een nieuw album: “Die Grössten Partyhits volume III” Op dit album staan weer covernummers die in een feestelijk jasje zijn gestoken, maar ook een aantal nieuwe nummers.

Op het album staat onder andere “Mary Jane“, bekend van Jürgen Peter. Van Fantasy is “König in der Nacht” opnieuw opgenomen. Van Nik P. is “Wo die Liebe deinen Namen ruft” gecoverd en van Jürgen Drews zijn hit “Wenn die Wunderkerzen brennen“. Ook de hit van 2011 hebben die Grubertaler in een nieuw jasje gestoken: “I sing a Liad für di” van Andreas Gabalier.

Met de 14 nummers die op “Die Grössten Partyhits volume III” staan gaat het feest van die Grubertaler in ieder geval nog even door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven