web analytics

Annemarie Eilfeld is een Großstadtprinzessin

Annemarie Eilfeld

Met haar single “Seele unter Eis” heeft Annemarie Eilfeld zich in de zomer van 2011 een uitroepteken achter haar duitstalige carrière gezet. Met dit nummer kwam ze in de hitlijsten en werd ze vaak gedraaid op de radio. En nu is haar album Großstadtprinzessin met Duitse popnummers klaar.

Het grote publiek leerde Annemarie kennen toen ze in 2009 de halve finales haalde van Deutschland sucht den Superstar en nu in 2011 heeft ze haar eerste album af. Het album laat alle facetten zien, vol met kleuren en muzikale verrassingen. “Heut Nacht” is het echte feestnummer van het album, waarbij Annemarie tijdens het inzingen heeft staan meedansen. “Seele unter Eis” is een nummer dat het gevoel van de veranderingen van de afgelopen tijd vastlegt, ook na haar ziekte. In mei van dit jaar werd er een tumor in haar buik geconstanteerd, de goedaardige tumor werd op tijd verwijderd voordat deze nog meer schade kon aanrichten.

Hat die Welt auf uns gewartet” is een ballad op het album over het verhaal over een gemeenschappelijke reis waarbij er ook tegenslagen zullen zijn door stenen op de weg. Maar door op elkaar te bouwen en de ziel te verrijken krijg je geluk voor twee. “Bleib” is het favoriete nummer van Annemarie Eilfeld omdat ze het nummer aan haar ouders heeft opgedragen omdat die haar altijd steunen, in goede en slechte tijden.

Bij het nummer “Zerreiß die Zeit” krijgt ze tranen in haar ogen. De scheiding van haar vriend aan het begin van het jaar zit daar in verwerkt. Het gevoel als ze aan de leuke tijd samen denkt wordt bezongen. Haar nieuwe single “Nicht in dich verlieben” is een goed gevoel nummer maar wel met een melodramatisch tintje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven