web analytics

Roland Kaiser en Halt mich noch einmal fest

Roland KaiserRoland Kaiser heeft het nummer “Halt mich noch einmal fest” uitgebracht als single. Het nummer is afkomstig van zijn album “Auf den Kopf gestellt“.

Het nummer beschrijft een situatie waar vele zich mee kunnen identificeren. Na een lange relatie raakt de partner opnieuw verliefd, op een ander en dus leidt het tot een scheiding. Voor degene die achter gelaten wordt is het vaak een pijnlijke ervaring. Het ritme waarmee Roland Kaiser het zingt draagt er aan bij dat de luisteraar wordt meegenomen in dit emotionele verhaal. Muzikaal gezien is het een mid-temponummer met een gitaarsound en een refrein die je niet alleen kan meezingen, het blijft ook nog lang in je hoofd zitten.

Bekijk hier Roland Kaiser met Halt mich noch einmal fest:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven