web analytics

Nik P. en Wenn ein Vogel lernt zu fliegen

Nik P.De Oostenrijkse zanger Nik P. heeft het nummer “Wenn ein Vogel lernt zu fliegen” uitgebracht als single die afkomstig is van zijn album Löwenherz.

Het nummer heeft Nik P. opgedragen aan zijn kinderen. Hij zegt:”Dit nummer heb ik voor mijn kinderen geschreven, ik wilde hen iets meegeven voor het leven. Dat men geen angst moet hebben, maar gewoon moet proberen, ook als je geen vleugels hebt om te leren vliegen in het leven. Zo kan je veel bereiken in het leven en dat wens ik mijn kinderen.” Deze boodschap hefet hij in goede teksten en in harmonische muziek weten te vangen. Het nummer past perfect aan het einde van het jaar wanneer de warmte van de familieband extra belangrijk is.

Bekijk hier Nik P. met “Wenn ein Vogel lernt zu fliegen“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven