web analytics

Schöne Bescherung van 8 december 2013

WDR
Op de tweede adventszondag is er weer een Schöne Bescherung en deze keer zijn ze in Detmold.

Natuurlijk zijn er weer muzikale gasten, zo is er Nino de Angelo, waarvan zijn nummer “Mitten im Dezember” nu wel heel passend is. Maar ook de regio rondom Detmold heeft muzikaal veel te bieden. Dieter Kropp maakt bijvoorbeeld Blues en Rock’n Roll-muziek. In deze stijl zingt hij dus ook de kerstnummers.

Daarnaast zijn er drie zangeressen van de groep Fräuleinwunder die a-cappella zingen. Een beetje jazz komt van Blue Moon en de zangeres Ulrike Wahren. In Detmold is er ook veel ruimte voor opera. Twee zangers zijn te gast: Milena Stefanski en Franziska Ringe.

Uitzending: Zondag 8 december om 17:00 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven