web analytics

Schöne Bescherung van 1 december 2013

WDR
Ook deze adventstijd zijn Thomas Aydintan en Susanne Wieseler er met het programma Schöne Bescherung. Deze keer komt de eerste liveshow vanuit de kerstmarkt bij het Kasteel Raesfeld in Raesfeld.

Natuurlijk ontvangen ze ook muzikale gasten. Zo komt Michael Hirte optreden die bekend werd met zijn mondharmonika in 2008 door zijn deelname aan Supertalent. Ook van de partij is Lena Valaitis, ze is al vanaf de jaren 70 bekend en zal nu de traditionele kerstnummers ten gehore brengen.

Maar ook Raesfeld en omgeving hebben muzikaal iets te bieden. Zo is er bijvoorbeeld burgemeester Reinhard Kipp, die met een draaiorgel voorbij komt  en uit Münsterland komt Thorsten Kremer, die met gezonde spanning op de kerstman wacht samen met veel kinderen en met Max, een dino.

Uitzending: Zondag 1 december om 17:00 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven