web analytics

Florian Fesl en Bei uns in Bayern

Florian Fesl
Sinds 2008 is Florian Fesl een bekend gezicht in de volksmuziek. Hij werd ook in het programma Immer wieder Sonntags gekroond tot Zomerhitkoning met zijn nummer “Sommer ohne Ende“. Met zijn accordeon zorgt hij voor plezier en een goed humeur. Hierna kwamen verschillende prijzen, zo kreeg hij de Herbert Roth-prijs als beste jonge solist en kreeg hij ook een Goldene Tulpe.

Nadat hij een tijd een duo vormt met zijn vriendin Belsy brengt hij nu weer een solo-single uit: “Bei uns in Bayern“. Fans van het duo hoeven niet bang te zijn dat Florian nu op de solo-tour gaat, op 5 juli verschijnt het nieuwe album van Florian & Belsy, namelijk Wo die Liebe hinfällt.

Bekijk hier Florian Fesl met Bei uns in Bayern:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven