web analytics

Helene Fischer geeft internetconcert en heeft videoclip af

Helene Fischer
Helene Fischer is druk bezig met promotie voor haar nieuwe album “Für einen Tag“. Naast haar verschijning in het Herbstfest der Abenteuer op zaterdag 15 oktober geeft ze morgen, op 12 oktober een optreden waarbij ze haar album voorstelt en speelt ze voor een select aantal fans nummers van haar nieuwe album in het Theater Kehrwieder in Hamburg. Natuurlijk kan niet iedereen daarbij zijn en wordt dit concert op verschillende plaatsen op internet uitgezonden. Het album is twee dagen later, op 14 oktober te koop.

12 oktober om 20:15 wordt het concert onder andere uitgezonden op:
www.bild.de
www.nuna.tv
www.swr.de
www.ndr.de

Ook heeft Helene Fischer haar videoclip af van haar nieuwe single “Phänomen“. Bekijk deze hieronder:

1 gedachte over “Helene Fischer geeft internetconcert en heeft videoclip af”

  1. Zeer mooie site met intresant nieuws zodat wij ook onze lievelings programs en onze lievelings zanger en zangeressen (semino rossi/helene fischer en anderen kunnen volgen en bewonderen. Jullie zenders zijn voor ons in belgie erg goed tebekijken waarvoor dank. Groeten moerman georges

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven