web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 4 juni

Op zondag 4 juni is bij de ZDF weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten te zien, natuurlijk gepresenteerd door Andrea Kiewel.

Deze week staat de Fernsehgarten helemaal in het teken van dansen. Zo komen er internationale dansuitvoeringen voorbij, de Let’s Dance-winnares Anna Ermakova en zijn er optredens van discofox-schlagers.

De (muzikale) gasten zijn: Anna Ermakova & Valentin Lusin, Hansi Hinterseer, Semino Rossi, Fantasy, MORE THAN WORDS, Laura Wilde, Die Schlagerpiloten, Tanja Lasch, Mitch Keller, Jörg Bausch, Die Schlagerboys, Mandy Mettbach, Koty Company, BollyDance Company, Armin Roßmeier und andere.

Uitzending: zondag 4 juni om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven